Jobba hos oss

Välkommen till Piteortens Chark!

Vi är familjeföretaget med över 100 års lång historia. Vi tillverkar med flera generationers erfarenhet och kunskap i branchen, Norrländska delikatesser efter egna omtyckta recept. Precis som 1895 då Helmer Forsman startade slakterirörelse.

Lediga tjänster

Sommarvikarier

Arbetsuppgifter

I rollen som sommarvikarie livsmedelsproduktion kommer du att utföra uppgifter som tillverkning, paketering & orderhantering.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi är familjeföretaget med en 120 år lång historia.

Vi tillverkar med flera generationers erfarenhet och kunskap i branschen, Norrländska delikatesser efter egna omtyckta recept.

Vi söker dig som vill arbeta inom livsmedelsindustri med uppgifter som tillverkning, paketering & orderhantering. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas.

Det är en fördel om du vill arbeta under båda semesterperioderna, det vill säga från vecka 26 i till och med vecka 33.

Vi har ytterst begränsad möjlighet att bevilja vikarier ledigt under semesterperioderna.

Villkor: Lön enligt gällande kollektivavtal

Meriterande

• Lager- eller produktionsvana

• Erfarenhet av livsmedelshantering

Egenskaper

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas. Vi ser att du är en flexibel person som har lätt för att arbeta i grupp. Du är stresstålig och har en god fysik då arbetet delvis är tungt och monotont.

Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 11 dagar – upp till 3 månader
Anställningsform: Sommarjobb/feriejobb
Antal: 4 st 
Vi arbetar med löpande urval så låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till jobb@piteortenschark.se

Servicetekniker 

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll och reparationer, felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark. Du kommer att arbeta med företagets underhållssystem och i verkstaden. Du kommer även att utföra underhåll och service av fastigheten.

Arbetet sker på dagtid mån-fre. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig med arbetserfarenhet som tekniker eller mekaniker, gärna från processindustrin. För att lyckas i rollen som mekaniker är det fördelaktigt om du har en bred erfarenhet av arbete inom industrin och har arbetat med olika maskinparker. Förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig. Du som söker har erfarenhet av hydraulik, pneumatik, maskinbearbetning, materiallära och svetsning. Det är krav på B-körkort.

Egenskaper

För att lyckas i rollen har du goda praktiska kunskaper och har förmågan att förstå hur en processindustri fungerar. Du har goda administrativa kunskaper men föredrar att arbeta produktionsnära och kan hålla flera bollar i luften samtidigt.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Servicetekniker, maskin-erfarenhet efterfrågas
Körkort: B (krav)
Vi arbetar med löpande urval så låt inte din ansökan vänta. Skicka ditt CV och berätta vem du är till jobb@piteortenschark.se

KONTAKT

Vill du bli återförsäljare eller har du bara frågor du behöver få svar på? Kontaka oss gärna.

Piteortens Chark AB
Traversvägen 1
941 43 Piteå

Telefon
0911-221400

Mail
info@piteortenschark.se